Wednesday, March 23, 2011

Cik Eira Shoppe GiveAway

hari ni djevojka jalan2 kat blog Ayun Ayunar and ternampak die joint contest cik iera ni..so rase macam nak join gak...syarat-syarat nye sangat la mudah..nak tau syarat-syaratnye korang klik kat banner tu ye..

HADIAH-HADIAH NYA IALAH :


1) kanta lekap yang anda minati dan pilih sendiri di Cik Eira Shoppe yang berharga RM50


2) kanta lekap yang anda minati dan pilih sendiri di Cik Eira Shoppe yang berharga RM30


3) topup percuma untuk sebarang talian sebanyak RM15 di Cik Eira Topup




tadi djevojka dah godek2 blog cik iera ni..byk contact lense die yang cantik and unik tau..OMG memang rase tergoda sangat..nasib bek poket pun macam dah nipis..kalo tak dh order dah..hehehe...harge die memang berpatutan..sesape yang nak tempah boleh la tengok2 kat blog ni ek..

owner..cantik kn lense die..

sape bran nak pakai lense ni??


lense super angel colour





p/s: harap2 djevojka la dpt giveaway ni..hehehe..byk dah berkenan kt lense cik iera ni..hehehe


PERIBAHASA HARI INI

Bagai kaca terhempas ke batu
Maksud : Sangat sedih atau kecewa

2 comments: