Tuesday, November 9, 2010

MEREPEK

hye sume...act dah takde idea nak tlis pe kt blog ni..lately ni cm malas je nk updated coz takde benda nak ckp..hehehehe..nk smbang2 kosong je la....ari sabtu ni djevojka ade test MUET..so wish me gud luck k...cnfrm susah giler kn...time exam speaking ari tu pun cm hampeh..huhuhu..mase tu masing2 kelu lidah..asik ulang ayat yg same je..hahahha..mmg cm ape la time 2...kuar je dari dewan 2 masing2 gelak...

sabtu ni de exam untuk reading, writing and listening..hmmm...mls pun de nk pegi exam 2..tp nanti kena ulang thun dpan kalo djevojka tak pegi..so kena la pegi gak..n then sabtu ni nk pegi daftar kt OUM..tahun dpn nk sambung degree plak..hehehe..insyaAllah kalo de rezeki la..

nomot before bunting =p
pastu djevojka nk cite, anak kucing djevojka Neo, Monoh n Nemuk dah pandai main..cute gile..hehehe..pas2 asik menangis je...bising je tau..hahaha...last week mak dorg Nomot sakit...kurus gile jadinye..asik tido je..taknak makan n kuar..tapi this week nmpaknye dh sihat..asik nk makan je..hehehe







k la..sje djevojka pun tak tau nk tulis pe g..sory la kalo bosan ek..hahahha..sape suh bace..kn dah bosan..lalalalallalalala



pic sume ni time g claz MUET t'cintak..hahahaha
p/s: sambil2 tu korg leh la dengar lagu linkin park ni..(LP-the catalyst)
video

4 comments:

  1. nice blog u have dear..
    teruskan menulis..
    i will always read it ok..da folo yours:)

    love
    nurul

    ReplyDelete