Wednesday, October 27, 2010

t'tampar n sedar

entry kali ni bukan la nk tujukn pd sesape just nk b'igt je...slh 1 bnd djevojka tak ske ialah org yg kalo nk sumthing or nk tny pe2  tp die suruh org len yg buat kn utk die...die 2 takde mulot or dh tak larat sgt ke nk tny sendirr?npe org len yg kne buat kn utk die...u r not a boss OK..so buat la sendiri..kn sng kalo mntk sendiri..tak payah gne org tgh..bile kite mintak org len buat kn utk kite msti de miscommunication..dh slh info plak..bile dah slh info kite jugak yg kne marah..so pd kekawan semua kn lbih elok kite yg buat sndr..bile buat sendiri lebih elok...and then bile dh suruh org len tanyakan jgn la plak buat muke tak bersalah OK..pelik tul tengok org yg perangai nye mcm ni..cmne la kite nk maju kalo perangai kite still lagi cmni..so kite kne la bangun n tampar muke 2 skit...bg sedar yg perangai cmni tak leh pergi ke mane2..so renung2kn dan selamat beramal..

ustzh djevojka..=p


p/s:pesanan ni utk djevojka gak..lalalalala~

2 comments:

  1. sape2 yg terase tlg jgn terase..
    huhuhh..exec ker??
    huhuh

    ReplyDelete
  2. exec la sgt....nyampah i..lallalalala

    ReplyDelete